VacaturesFunctioneel beheerder (reeds ingevuld)
Voor de afdeling Functioneel Beheer zijn wij op zoek naar een assertieve, enthousiaste HBO-er met enkele jaren werkervaring die het team komt versterken als Functioneel Beheerder.

 

Functieomschrijving

In deze functie houd je je bezig met het functioneel beheer van een aantal ICT-applicaties, onder andere voor document management en voor de administratie van onze bedrijfsverzekeringen. Voor deze applicaties ben je het aanspreekpunt voor de business met betrekking tot het wijzigingsproces en contactpersoon voor de leveranciers van deze applicaties. Je zorgt voor tijdige en correcte afhandeling van incidenten, inrichting en onderhoud van de applicaties door middel van onderhoudstools (inclusief tabellen) en begeleiding van gebruikers bij het testen van releases en wijzigingen.

 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inrichting en de uitvoering van het toegangsrechtenbeheer voor alle door onze afdeling ondersteunde applicaties.

 

Functie-eisen

 

Wij zoeken een proactieve collega die al enkele jaren op dit terrein werkzaam is. Kennis van BISL en ervaring met digitalisering en document management zijn een pre. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je accuraat en procesmatig werken en ben je bereid naast het werk diverse opleidingen te volgen.

 

Bedrijfsprofiel

 

Middelgrote verzekeraar in Nijmegen. Informele sfeer, professioneel en gedreven.